Dagens outfit

God morgon alla! Idag är jag jätte trött! Som tur är så är det halv dag i dag med :) Har 3 lektioner sen så slutar jag och då ska jag åka och hälsa på Janina i Mälarhöjden :) Här är dagens outfit: 
 

 
 
 
                  Tröja / Zara         Bälte / Bik bok          Svarta byxor / Bik bok 
 

shopping is my life!

Hej alla sötnosar! Hur är det? Men mig är det bra! Förlåt för JÄTTE dålig uppdatering men det har varit så mkt med skolan och så. Har tillexempel 4 läxor, 1 prov och så ska vi skriva en uppsatts denna vecka.... 
Idag + imorn så slutar vi efter lunch för att då har vissa utvecklingsamtal, jag har imorn kl 15.45 :) Efter lunchen imorn ska jag åka och hällsa på Janina i hennes nya skola! Saknar henne sååååå mycket, så det ska bli jätte kul! 
 
Idag efter lunch så åkte jag hem och gjorde lite läxor m.m. Sen vid 2 så åkte jag in till stan. Det här hittade jag: 
 
 
 
 
  
Bältet / Bik bok 199 kr                    Tröjan / Zara 59 kr

God morgon

Heeej! Hur mår alla? Själv är jag så sjukt trött, skulle kunna sova vart som helst nu typ! Imorse så kollade jag på fel tunnelbana till skola så kom hut jätte tidigt -.- Så får sitta här och vänta en stund!
Hörs sen!


Snart helg

Hejhej! Imorn är det fredag, SKÖNT! Även om den här veckan har gått jätte fort så längtar man ju alltid till helgen!

Imorn ska vi ha skolfoto, hatar det för blir jämt så dålig..Men en sak är skönt det är att jag har bestämt kläder, slipper iaf ångest! Imorn tänkte jag skriva något roligt inlägg, kanske lite tips från mig ;)
Kram


Mys tofflorna på :)

God morgon! Nu så åker mina mysiga varma tofflor upp, för det är ju så kalt! :(


RSS 2.0
Nathalies  -