Dagens outfit

Godmorgon! Nu så är jag på väg å möta Ida vid Slussen... Vi ska åka till Grönan och där så ska vi träffa massa av hennes kompisar, det blir kul! Hörs sen! Puss


Love is not easy...

Tjenare bloggen! Whats up? Själv gör jag typ inget..ligger i sängen och kollar fb och lite bloggar.. Man kan ju typ inte göra något, hatar det här vädret!!! Aja tänkte kanske skriva ett inlägg om mina bloggplaner senare! XXX


NATHALIETINGVALLS.BLOGG.SE

MIN NYA BLOGG : NATHALIETINGVALLS.BLOGG.SE

NATHALIE

Förlåt förlåt förlåt! Jag har inte bloggat på den här bloggen på jätte länge.. Men det har kommit Massa saker emellan.. Och just nu så är jag hos mamma, och jag hittar inte laddaren till min kamera! Och utan bilder blir det en tråkig blogg.. Men jag ska försöka lösa det. Börjar blogga när allt är löst igen. Puss!


WÖÖP WÖÖP!

WIHOOO!!! Nu har blogg.se appen börjat fungera igen!! Har saknat den ganska mkt för nu kan jag blogga när som helst från mobilen! Nu blir det bättre uppdatering oxå! :)


Checka in vettja!

Hello! Idag så kom jag på iden att göra en mode blogg, tycker att det är jätte kul med mode och sånt so why not? Är inte riktigt klar med designen ännu men håller på! På den bloggen kommer jag bara skriva om mode. Hoppas ni kommer läsa den! Checka in den HÄR:
P.S Jag kommer INTE sluta blogga här! :)
 

Hett just nu


nytt i garderoben

 
 
 

Tillbaka

Hej bloggen! Det var ett tag sen jag e ledsen men nu när inte blogg.se appen funkar så e det så jobbigt att man måste ha på datorn varje gång man ska blogga ;( Men jag ska försöka blogga lite mer! Men nu när det sommarlov så har man inte alltid något att blogga om.. För vissa dagar kanske man inte gör något speciellt..

RSS 2.0
Nathalies  -